2019. jún 05.

[Dunaújváros] - Sikersztori: Dunaújvárosban szervizelik Steve Jobs eszközeit!

írta: SikerEmber
[Dunaújváros] - Sikersztori: Dunaújvárosban szervizelik Steve Jobs eszközeit!

A siker sokféleképpen definiálható. S most nem hívom segítségül a szótárakat, elmondom nekem mit jelent. A legapróbb sikerektől a hatalmas elismerésekig igen széles a paletta. Lehet siker egy ötös dolgozat, lehet siker egy csapatot győzelemre segítő utolsó hárompontos kosár, lehet siker egy vállalkozás megálmodása, létrehozása és életben tartása.

A minap Molnár Gáborral beszélgettem, aki ez utóbbiban mindenképpen jeleskedik. Idestova két évvel ezelőtt álmodott arról, hogy Dunaújvárosban nyit egy üzletet, ami a mai napig hiánypótló a piacon. És hogy milyen hiányt pótol? Eddig nem volt Apple szerviz a városban, most viszont van egy olyan, ahol megtalálható minden! Szerviz, tartozékok, használt és új készülékek adás-vétele. Ipad, IPhone, Macbook, csak hogy néhányat említsek.

Gábor, messzire kellett mennie annak, aki korábban bajban volt az Apple készülékével?

Igen. Ha valaki gyors segítséget várt, Budapest, vagy Székesfehérvár voltak a választható opciók, illetve más GSM boltok itt helyben, de ott többnapos átfutással működik a szervízelés a mai napig is. Igazából ez inspirált arra, hogy létrehozzam ezt az üzletet a Dunaújvárosiaknak.

mg-1png.png

Nálunk azonnali segítségre számíthatnak a betérők a legtöbb alap probléma esetén. Más esetekben mindössze néhány nap alatt. Garancián túli szerviz vagyunk, de nagyon odafigyelünk a minőségi munkára, s például a kevesek közül az egyik vagyunk, akik gyári kijelzővel dolgoznak.

Említenél néhány általános hibát, amikkel hozzátok fordulhatnak?

Leesik, betört a kijelző, akku felpuffadt, nem működik, tölthetetlen, vízbe esett, beázott stb. Telefonok esetében ezek a leggyakoribb problémák. MacBook-ok esetében ssd csere, portalanítás, szoftverezés, de a zárakat is feloldjuk, jelkódok elfelejtése esetén. Vannak olyan hibák, amik orvoslása néhány perc, aztán vannak a kávészünetes megoldások, amikor a tulajdonosnak csak egy kávét kell meginnia és már jöhet is az új akkumulátorral ellátott készülékéért.

Azokat a hibákat, amik nagyon egyszerűen orvosolhatók, általában ingyen szoktuk meggyógyítani, de például egy akku csere, kb. 10.000 Ft, kijelző csere nyilván nagy szórással, típustól függően 22.000-130.000 Ft. Nagyon fontos, hogy örök élet garanciával dolgozunk, természetesen rendeltetésszerű használat mellett.

Várható valami újdonság, amivel készülsz a város lakói és az „applefanok” számára?

Minden vágyam még professzionálisabb környezet kialakítása, egy frekventáltabb, tágasabb üzletben a jövőben!

mg-2.jpeg

Adhatunk néhány „szervizes” jó tanácsot a használóknak?

Természetesen. Mindenkinek javaslom, hogy óvakodjon az akkumulátor teljes lemerítésétől, ez nem tesz jót neki, s talán ugyanilyen fontos, hogy töltés közben ne használjuk a készülékeket. Az operációs rendszert pedig úgy dédelgethetjük, ha minimum heti egyszer kikapcsoljuk. Elég nekik néhány percnyi pihenés és utána máris hadra foghatók.

Ha már ezt említed, ti hol és mikor vagytok hadra foghatók?

Dunaújvárosban, a Dózsa György út 4-ben, a Tojásház alagsorában van az üzletünk, szolgáltatásaink megtekinthetők a dunaujvaros.weloveapple.hu oldalon, de telefonálhatnak is a +36 (31) 783 4467-es számra.

Érdemes ezt a számot akár most elmentenie mindenkinek mert lehet, hogy most minden rendben van az eszközökkel, de ha valami gubanc adódik, jól fog jönni ez a telefonszám és az azonnali segítség. Nyitva tartásunk a sztenderdtől annyiban tér el, hogy sürgős esetben már arra is volt példa, hogy vasárnap bejöttem orvosolni egy hibát.

Beszter
NapiHami csoport - www.napihami.hu

Szólj hozzá

Apple Dunaújváros NapiHami SikerEmber