2018. nov 12.

[Dunaújváros] - Munkagép bérlés felsőfokon!

írta: SikerEmber
[Dunaújváros] - Munkagép bérlés felsőfokon!

...avagy egy sikeres cégvezető az acélmegmunkálási iparból!

Érdekes dolog az, amikor olyan témát adnak a kezembe, amiről első körben fogalmam sincs. Ebben az esetben is így volt ez, amikor az írás témája egy, nehéz gépeket kölcsönző cég bemutatása. Egy nagy szerencsém van a dologban, hogy minden sikertörténet mögött megbújik egy ember, akinek az egész köszönhető. A Duna Steel Tech Kft. esetében sincs ez másként. A fémjelzője Hunya Péter ügyvezető.

Nézzük a neked jutott kalandot, ami egy mára igen sikeresen működő cég irányításáig vezetett!

Talán onnan kezdeném, hogy a Bánki Donát Szakközépiskolában végeztem, az elsőként indult gimnazista osztályban, majd külföldre mentem dolgozni, ahol fontos volt számomra az is, hogy nyelvet tanuljak. Miután hazatértem, édesapám  súlyos beteg lett. Ez egy olyan pillanat volt az életemben, ami igen komoly döntés elé állított. Élem tovább a korábbi életemet, ami igen távol áll az esztergályos szakmától, vagy átveszem és tovább viszem édesapám vállalkozását.

hunyapeti-working.jpg

A döntés akkor és ott megszületett, bár biztos, hogy Péter akkor még nem is sejtette, hogy az a vállalkozó válik belőle, aki Ő ma.

 Édesapám esztergályos volt és nagyon szerette volna, hogy én is ebben a szakmában találjam meg az élet szépségeit. Én azonban másfelé láttam az utamat, s szerettem volna teljesen mással foglalkozni. A sors azonban úgy hozta, hogy mindig szembe jött az esztergálás. Így amikor apukám nagyon beteg lett választanom kellett egy olyan szakmát és tevékenységet, ami nem köti le az időmet úgy, mintha alkalmazottnak állnék. Fontos volt a kötetlenség. Mivel végzettségemet tekintve semmit sem konyítottam magához az esztergáláshoz és a fémszerkezetekhez, a rugalmasságomnak  és akaraterőmnek köszönhetem, amit elértem.

Sikertörténet a tiéd, hiszen egy kiváló tudású és jó szervező készséggel megáldott vállalkozó vált belőled. 

 Köszönöm az elismerést. De, hogy ez valóban mindenki számára érthető legyen, látni kell az ide vezető utat is, ami természetesen nem volt minden pillanatban előre kikövezve. Leginkább talán úgy a legszimbolikusabb, ha azt mondom, hogy egy garázscégből nőtte ki magát a Duna Steel Tech Kft., ami mára éves szinten, több mint 300 millió forintos forgalmú cég, és aminek az alkalmazotti mérete, alvállalkozókkal eléri a 40 főt is, és folyamatosan fejlődik.

dst-working2.jpg

Vezérelvként és a siker kulcsaként három szó minden bizonnyal jellemzi a cégeteket: koncepció, innováció, megalkotás.

Valóban e szavak mentén megfogalmazható a cégünk filozófiája, hozzáállása a dolgokhoz. Kezdjük talán sorban. A koncepciónk a kezdetektől az volt, hogy kis cégként is el tudjunk vállalni komoly megbízásokat. Alkalmazkodva a munkaerő piachoz igyekszünk az idősebb szakembereket magunk közé gyűjteni, akik tudását összevegyítve a fiatalok lendületével, egy számunkra és a megrendelőink számára is értékes mix áll össze.  Fiatal, agilis, világlátott emberek alkotják a szakembergárdánkat, akik egyszerre tudják ötvözni a modern technikát az elismert magyar találékonysággal, a fiatalos lendülettel, valamint az európai munkamorállal. Az elénk kerülő feladatokat nyitottan fogadjuk, és megoldás orientáltak vagyunk. Saját tervezővel és projekt menedzserrel dolgozunk. Így az ötlettől a megvalósításig állunk rendelkezésre.

Persze a céget is érintik azok a nehézségek, amik manapság tapasztalhatóak, legfőképpen a munkaerőhiány. Ezért olyan fontos, hogy a Duna Steel Tech-nek legyen egy olyan lába, ami nem függ a szakemberektől. Ezért indultunk el az ipari gépek bérbeadásának irányába. Jelenleg mi biztosítjuk a régiós piacon a bérelhető ipari gépek 90%-át, az elérhető legjobb áron és a legnagyobb rugalmasság mellett.

Vannak olyan gépeink, amelyek kisebb kategóriás berendezések, építőiparban használatos kisebb földmunkagépek, amelyek inkább a lakossági szektorban használatosak, de adódhat olyan eset is, amikor egy cég nem akarja a sajátját messziről ideszállítani, kedvezőbb neki tőlünk bérelni. Felléphet üzemzavar is, aminek orvoslására is nyújtunk megoldást gépeink bérbe adásával.

Kínálatunkban

  • akkumulátoros csuklógémes emelő,
  • akkumulátoros önjáró kosaras emelő,
  • forgó elektromos bontókalapács,
  • elektromos bontókalapács,
  • tömörítőgép,
  • betonvágó fűrész,
  • vizes aszfaltvágó, és
  • különböző lapvibrátorok szerepelnek.

dst-working.jpg

Látogassanak el weboldalunkra: a www.iparigepberles.hu oldalon akár meg is nézhetik és ki is bérelhetik ezeket a berendezéseket. Érdemes megismerkedni a lehetőséggel, és elmenteni a telefonszámunkat  ami +36 25 220 788, mert ha most nincs is rá szükségük lehet, hogy hamarosan lesz. Ezeket a gépeket mi igény szerint házhoz is visszük, sőt szakmai tanácsadással is segítünk, ami a gépek hatékony használatához nyújt segítséget.

Ami a jelent illeti, gondolom elégedett vagy, mit tartogat vajon a jövő?

Nem igazán vagyunk kényelmesen hátradőlős fajták, így a kollégáimmal közösen folyamatosan azon dolgozunk, hogy a gépparkunk korszerűsödjön, és hogy az új telephelyük  kialakítása Kisapostagon minél előbb befejeződjön. Ott már rámpa fogja segíteni a gépek ki- és berakodását. Gépparkunkat is folyamatosan bővítjük, szeretnénk beszerezni egy emelőkaros autót a rövid időtartamú, magasban végzett munkák költséghatékony elvégzésére hogy ezzel is segítsük, a környéken dolgozol vállalkozók és magánemberek munkáját.

Beszter
NapiHami csoport - www.napihami.hu

Szólj hozzá

Dunaújváros SikerEmber DunaSteelTech