2018. jún 16.

[Dunaújváros] - Az esküvő így lesz esküvő...

írta: SikerEmber
[Dunaújváros] - Az esküvő így lesz esküvő...

„És most jók vagyunk, rendes gyermekek
Körben szép ruhák, tágra nyílt szemek
Nézd, az emberek mind-mind angyalok
Együtt élnek át épp egy szép napot”

Egy tarka kép, vagy éppen hófehér? Esküvő lesz. Egy szép nap tele érzelmekkel, várakozással, hittel, reménységgel, bizalommal, szép ruhával, finom ételekkel, barátokkal, családdal körülvéve, boldogan.

A legtöbb ember életében eljön a pillanat, amikor házasodik.  S hangossá válnak a gondolatok:

„Jó, ha túl sokat nem vársz tőlünk
Nekünk korlátok kellenek
Párat félrelöktünk s össze is törtünk
Most itt vagyunk együtt, s együtt veled”

Az együttlét mesés és nem mindegy ezen a nagy napon hogyan telik…

eskuvoi_lanyok2.png

A tervezgetés napjai jó, ha igencsak megelőzik a nagy napot! Fontos megtalálni a jó helyszínt, a finom ételeket, az egész napot átható hangulatot, színeket, illatokat és az esemény talán legfontosabb díszét, a menyasszonyi ruhát!

Igen, a menyasszony díszíti az eseményt. Megjelenésével, ruhájával, színével meghatározza az esküvőt!

S, hogy valaki ilyen meghatározó lehessen, a nagy napon nem kell mást tennie csak ellátogatni a rácalmási Fatina Esküvői Ruha és Dekorációs Szalonba, ahol Puskás Apollónia és Vargáné Fischer Magdolna segítenek abban, hogy a nagy nap valóban örök emlék legyen!

Belépve elvarázsolnak a menyasszonyi ruhák színei, a fehér, a tört fehér, az ekrü, egészen a koszorúslányok színesebb világáig.

Mi történik, ha valaki betér hozzátok az álmaival?

A megálmodott esküvő után segítünk kitalálni a megfelelő, alakra illő ruhát, amit 25 éves szakmai tapasztalattal bírva, saját kézzel varrunk, egyedileg készítünk a rendelkezésre álló kiváló minőségű anyagokból, csipkékből, tüllökből, díszítő elemekből. Fontosnak tartjuk elmondani, hogy a mi ruháink nem kínai termékek!

Mi a mai trend, a menyasszonyok megvásárolják, vagy bérlik a ruhát?

Mindkét megoldás lehetséges nálunk, bár talán inkább a bérlés a jellemző, de ha valaki szeretné megvásárolni, az is lehetséges. Hiszen egy kellemes viseletű ruha, akár koktélruhává is átalakulhat a későbbiekben. A kialakítás, varrás azonban időigényes folyamat, ezért arra kérjük a menyasszonyokat, hagyjanak erre a fontos munkára néhány hónapot, ne hagyják az utolsó pillanatra!

Mi a helyzet a koszorúslányokkal? Ők is fontos szereplői a nagy napnak és nem is szólva a boldog anyukákról…

A harmónia megteremtéséhez azzal is hozzájárulunk, hogy a koszorúslányok, örömanyák ruháit is elkészítjük, ezzel is segítjük az összhangot.

eskuvoi_lanyok.png

Ha kialakult a hangulat, nagyon fontos része az esküvőnek a dekoráció, amiben szintén tudtok segíteni…

Így igaz. Látva a kialakuló igényeket vállaljuk az esküvő teljes körű dekorálását. Akár az elegáns, akár a klasszikus, vagy a vintage stílusért rajong a jegyes pár, vagy ha szeretika klasszikus, modern vonalakat, esetleg valami nagyon különleges hangulatot álmodtak meg az esküvőre, mi elkészítjük! Az elmúlt évtizedek szakmai sikerei és az ezernyi díszített esküvő sokrétűsége garantálja az álomesküvő szépségét.

eskuvoi-asztal.png

Beszélgetésünk során kitértünk a nyitva tartási időre is, de ez igény szerint, bejelentkezés alapján alakul… A szalon Rácalmáson található, a Széchenyi tér 15 szám alatt, s megkönnyítendő a foglalást a telefonszámok: (70)597-8162, illetve (20) 952-5446, és jó nézelődést a www.fatinaeskuvo.hu oldalon.

Apollónia és Magdolna úgy gondolja, hogy a legnagyobb elismerés számukra, amikor az ifjú pár megérkezik a helyszínre és jóleső mosollyal nyugtázzák, hogy elégedettek a munkájukkal.

„Mert az esküvő így lesz esküvő”

(Az idézetek Sztevanovity Dudás: Esküvő című dalszövegéből valók)

Beszter
NapiHami csoport - www.napihami.hu

Szólj hozzá