2017. dec 11.

[#Dunaújváros] - Corso Étterem menü az irodában? Igen, házhoz szállít a Corso!

írta: SikerEmber
[#Dunaújváros] - Corso Étterem menü az irodában? Igen, házhoz szállít a Corso!

 

Mikor az ember interjúra készül valakivel, előtte végig gondolja, hogyan is folyik majd a társalgás, miről szeretné faggatni a beszélgetőpartnerét, s persze aztán ez az előre gondolkodás sokszor az első mondat után teljesen más mederbe terelődik, de hát erről szól a spontaneitás. Aki engem ma egy kicsit más mederbe terelt, az Bába Attila, a helyszín pedig a Corso Vendéglő.

A Corso Étterem kultikus hely a városban. Látott még Május 1-jei felvonulásra igyekvő embereket, látott úttörő és kisdobos nyakkendőt.

Így van. A CORSO Étterem és Söröző jelenlegi formájában 1986 óta működik András Sándor tulajdonos irányításával, családias jelleggel. Tehát valóban, szerintem nyugodtan nevezhetjük a város meghatározó vendéglátó helyének. A vendégek szempontjából fontos, hogy az üzlet dolgozói sok-sok éve tagjai a családnak. A csapatban most volt egy kis személyi változás, ami rendben lezajlott. Ezzel együtt most úgy látom, hogy a korlátaink leomlottak, s jelentős változások előtt állunk.

Mi a legfontosabb, amit ezek közül említenél?

Az első és legfontosabb, az a kiszállítás elindítása. Hamarosan tehát tőlünk is megrendelhetik a déli menüjüket, ami számunkra nagy változást jelent, hiszen idestova harminc évig működtünk e nélkül. De úgy vélem haladnunk kell a felmerülő igényekkel, s a mellett, hogy várjuk a helyben fogyasztó ebédelőket, ezen túl házhoz is visszük azt. Szerencsére konyhai kapacitásunk ezt lehetővé is tesz, mind helyünk, mind szakácsaink révén.

Étlapunk is megújul, a Corso Éttermet fémjelző magyaros ételeket megtartva, s közben becsempészve az újdonságokat. Szakácsaink, Posch György, Szabó Attila, és Nyámádi Lajos egymást inspirálva dolgozik ezen. Figyelembe ajánlom még vendégeinknek a hamarosan bevezetésre kerülő kupon füzetünket, melynek megvásárlásával jelentős kedvezményekhez juthatnak a hozzánk betérők.

corso-csapatkep.JPG

Itt ücsörögve, körbe tekintve jól látható, hogy az üzlet osztott helyiségei remek rendezvény helyszínként is funkcionálhatnak.

Ezt nagyon jól látod. Elszeparáltan tudjuk biztosítani a társaságoknak a helyszínt, legyen az akár baráti, vagy családi buli, vagy év végi céges rendezvény. Karácsony közeledtével azon is érdemes elgondolkodni a kedves olvasónak, hogy tőlünk rendelje meg az ünnepi ebédet, vacsorát, hiszen december 24-én 15.00 óráig nyitva leszünk. Rendelésüket az étterem telefonszámán adhatják le. / +36 25 522-525/

A weboldalatokon a következő mondat olvasható: ”A helyiség egyedi, barátságos falait képzőművészeti alkotások díszítik.” Gondoltatok-e felújításra a belső terekben.

Igen ez is tervben van, de majd csak tavasszal. S, hogy milyen ráncfelvarrást sikerül létrehozni, azt remélem, sokan megnézik majd! Addig is várjuk a vendégeket, s most már nem csak helyben, de kiszállított finomságokkal is, hiszen délidőben házhoz visszük a menüt!

Beszter
NapiHami csoport - www.napihami.hu

Szólj hozzá