2016. okt 11.

[#Dunaújváros] - A Táno Gyros megbecsüli vendégeit

írta: SikerEmber
[#Dunaújváros] - A Táno Gyros megbecsüli vendégeit

Egy nagyon egyszerű, de mindenképpen idevágó kérdéssel indítottam a beszélgetést Pintér Györggyel, aki a Táno Gyros-t képviseli.

-Sikeresnek érzed az üzletet, amit fémjelzel?

- A válasz pedig egy határozott nem, s egy rövid történettel indokol: ha valakit megkérdeznek 15 év biztonságos autóvezetés után, hogy tud-e autót vezetni, s magabiztosan igennel válaszol, az a következő héten nagy eséllyel összetöri magát. Én nem akarok így járni, s ha babonásnak tartanak az sem zavar.

Márpedig én most ellenkeznék veled szívem szerint, de nézzük a másik megközelítést. Lehet abban valami, hogy az örök elégedetlenség előre visz?

Nekem bevált. S talán nem is elégedetlenségnek hívnám, hiszen az nem vagyok. Inkább úgy fogalmaznék, hogy mindig valami újat, valami jobbat szeretnék, szeretnénk nyújtani kollégáimmal a minket választóknak.

Úgy vélem a vendégeitek elégedettek veletek, s ez a melletted álló csapatnak is köszönhető.

Így van. Mindhárom üzletünkben jó csapat dolgozik, akik nélkül nem lehetnénk sikeresek, de ugyanilyen fontos a vásárló is, aki többségében visszatérő vendég. Mi a vendéglátásban nagyon vékony cérnát kaptunk a kötéltánchoz. Elég egyszer hibázni, s a vendég elpártol. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy megtartsuk a hozzánk járókat. Tesszük mindezt úgy, hogy kizárólag prémium alapanyagokat használunk a főzéshez, áraink megfizethetőek, étlapunkat az igényeknek megfelelően alakítjuk. A nálunk kapott adagok bőségesek, ennek köszönhetően sok nyugdíjas vendégünk is van, akik akár párosan is jól laknak egy adag étellel.

tano.jpg

S folyamatos akciókkal meg is köszönitek a vendégeitek hűségét!?

Bizony. Most például egy szelfi akciót hirdettünk. S ha valaki Táno Gyros tálat szeretne nyerni heti nyertesként, vagy a fődíj egy 3 napos wellness hétvége

boldog tulajdonosa szeretne lenni nem kell mást tennie, mint: egyen vagy rendeljen a Táno Gyros bármelyik egységében.  Készítsen magáról és az étlapról egy SZELFI-t, töltse fel a SZELFI-s képét a saját Facebook idővonalára... és bárki lehet a szerencsés nyertes, akit minden héten vasárnap kisorsolunk és értesítjük a Facebook messengeren keresztül. A játék részletes feltételeit a http://tanogyros.hu/szelfizz lapon olvashatják.

A fődíj sorsolásának időpontja október 22-e. Mihez köthető ez a dátum?

Akkor ünnepeljük az 500.000-dik elkészült Gyrost, s nem csak étellel, de egy fergeteges bulival is készülünk. Meglepetésekkel, gyerekprogramokkal, zenével és jókedvvel fogjuk kisorsolni SZELFI-s nyereményjátékunk fődíjait, amik egy wellness hétvége és egy 10.000 Ft-os, illetve 5.000 Ft-os Táno-s kupon.

A rendezvény fő támogatója:

kavics_banner.gif

Ha zárszóként annyit mondunk, hogy a pozitív példák fontosak, s nem azért, hogy lemásoljuk sikerük receptjét, hanem azért, hogy tanuljunk tőlük, inspiráljanak és motiváljanak azokban a pillanatokban, amikor igen nagy szükség van erre. S itt a te sikeredre is gondolok, ezzel egyetértesz? Tudsz azonosulni a gondolattal, hogy pozitív példa vagy?

Na jó egye fene. Végül is sokat dolgozunk ezért, s köszönöm, ha így értékeled.

 

Beszter
NapiHami csoport - www.napihami.hu

Szólj hozzá