2016. jún 07.

[Dunaújváros] - Spórolj, hogy segíthessünk, avagy a Papírmadár szárnyra kel

írta: SikerEmber
[Dunaújváros] - Spórolj, hogy segíthessünk, avagy a Papírmadár szárnyra kel

S, hogy nem egy origami hajtogatásról szóló írást olvashatnak, azt beszélgetőpartnerem biztosítja. Plézer Zsolt, az IMV Papírbolt tulajdonosa. Akkor miről is lesz szó? A papírmadár egy 3 éves múltra visszatekintő, országos bolthálózatot kiépítő kezdeményezés, melyet az ÁPISZ papír írószer nagykereskedés hozott létre. Egy igazán jó, működésben érdekelt franchise hálózat. Jelen van az ország egész területén, földrajzilag nagyon erős a jelenlét a Dunától keletre, illetve Budapest és Pest Megyében, viszont sok a fehér folt a Dunántúlon. Fejér megyében ez lesz az első üzlet, amit most nyitunk.

Hová induljon, aki a Papírmadár papír-írószer üzletet keresi majd?

Az üzlet a Táncsics Mihály út egyetem felőli oldalán, a Széchenyi pékséggel szemben az Informatikai Tanszék mellett található (Dózsa Gy. út 25/a-ban). Filozófiánk: spórolj, hogy segíthessünk! S mit is jelent mindez? Kibocsájtunk közel 10.000 db törzsvásárlói kártyát a város iskolásainak, akik ennek felmutatásával rögtön 5% kedvezményben részesülnek, ám a kártyahasználat ezen is túlmutat, hiszen az az iskola, ahová a fiatalok járnak, szintén jól jár. Az iskola ugyanis a gyűjtőszámláján gyarapíthatja a forintjait, ami a vásárlás másik 5%-a.

torzsvasarloi_kartya.JPG

Vagyis, ha egy kártyatulajdonos vásárol, ő a saját 5%-os kedvezményén túl az iskoláját is gazdagítja, pl.10.000 Ft elköltése után 500 Ft-tal.

Amit az iskola vezetése időszakonként lehívhat, levásárolhat, forintosítva. Fontos tudni, hogy esetlegesen a szülők céges vásárlásaira is érvényesek a kedvezmények, akik így is segíthetik a gyermekük iskoláját, azon túl, hogy cégükkel is részesülnek az 5%-os kedvezményben. A kártyák az iskolák nevére szólnak, s június elején kerülnek a gyerekekhez, megkönnyítve ezzel a családok augusztusi iskolafelkészülős időszakát. Nagyon összecseng egyébként ez a kezdeményezés a KLIK szemléletével, miszerint hitvallása az iskolák segítése. Így közvetetten ez most megvalósul, hiszen a gyerekeknek, a szülőknek és az iskoláknak is jó a Papírmadár felajánlása.

Mely intézmények élhetnek a lehetőséggel?

Most elsősorban a dunaújvárosi és a vásárlási szokásokat figyelembe véve ide orientálódó környező települések iskoláit, diákjait látjuk el kártyával, de egy érdekes kezdeményezés is készülőben van.

imv_kiserolevel_a6_oldal1.jpg

Azért, hogy a távolabb élők se maradjanak ki a lehetőségből, a tankönyvosztások idejére időzítve a Papírmadár egy Road Show keretében elrepül hozzájuk is, ezzel is megkönnyítve a kisebb településeken élők tanévkezdését. A kínálatából a Papírmadár minden év június elején megjelentet egy katalógust az iskola szezonra vonatkozóan, mindez nyomtatott és elektronikus formában is megtalálható majd, a http://www.papirmadar.hu/ címen.

Mindenkit arra buzdítok hát, hogy spóroljon a Papírmadárral, hogy aztán ők segíthessenek az iskoláknak!

Beszter
NapiHami csoport - www.napihami.hu

Szólj hozzá