2016. aug 02.

[Dunaújváros] - Az elégedett vásárló = siker

írta: SikerEmber
[Dunaújváros] - Az elégedett vásárló = siker

Korábbi beszélgetésünk Szabó Lászlóval egy szakállas vicc elsütésével kezdődött, a lekvár és a pálinka történetéről. Mára, aki a lekvár mellett döntött szépen sorakoztathatja az üvegeket a spájz polcain. Valamilyen misztikus módon, mondjuk az idén éppen Szél Úrfi segítségével szépen potyogott a sárgabarackból a fa alá is. Kicsit bosszankodva szedtem össze két vödörrel, s sétáltam át a szomszédba, megtéve a felajánlásomat a pálinkafőzés oltárán.

Ha valaki most barátkozik a gondolattal, hogy nem hagyja veszendőbe a gyümölcsöt, s pálinkát készít, fordulhat hozzátok a Zöldkert Áruházban?

Természetesen. A pálinka kifőzése nem nagy boszorkányság. Mindössze néhány dologra kell odafigyelni, és bárki főzhet akár díjnyertes pálinkát is otthon. Aki maga főzi a pálinkáját, az biztosan tudja, mi kerül a főzőbe, maga dönti el, hogy a mennyiségre, vagy a minőségre helyezi a hangsúlyt, a saját ízlésének megfelelő pálinkát főz, a pálinkafőzés egész folyamatát felügyeli, s azt pálinkát issza, amit főzött. Üzletünkben a cefregyűjtéshez, a főzéshez, az utókezeléshez, a tároláshoz, az érleléshez, a palackozáshoz, sőt még a fogyasztáshoz is megtalálnak minden kelléket. Vásárlóinknál elért sikerünket ez is garantálja.

img_2288.JPG 

S biztosan az is, hogy nem hezitáltok partnerek lenni olyan akciókban, ami a vevők pénztárcáját gyarapíthatja.

Úgy vélem egy hosszú távon sikeres vállalkozás,

- a mi esetünkben ez éppen kereskedelem- nem engedheti meg magának, hogy ne tartsa szem előtt vásárlói érdekeit. Az elégedett vevő ugyanis, nagy igazság, újabb vevőt hoz, majd ő is újabbat, s így tovább. Az akció, amit említesz egy sikeres együttműködés eredményeképpen jött létre. Üzletünkben forgalmazzuk a Kwizda Kft. termékeit, s ők kerestek meg minket egy játékkal. A cég ún. Kwizda Forintokat ad az akcióban részt vevő termékek után a vásárlóknak, melyeket aztán Forintra váltva levásárolhatnak nálunk. A Kwizda egyébként Magyarország egyik meghatározó, innovatív és dinamikusan fejlődő növényvédő szer, műtrágya, vetőmag beszállítója, örömmel kínáljuk a termékeiket.

Az idei, igencsak változatos nyárnak köszönhetően nagyobb igény van például növényvédő szerekre is?

Igen. Az időjárás hol sivatagi, majd gyorsan trópusira emlékeztet. A párás meleg pedig köztudottan kedvez a kártevők, a gombák elszaporodásának. Sok az eddig nem ismert hívatlan vendég a kertekben, amit szintén a klímaváltozás okoz, illetve be is hurcoljuk őket a kitágult kereskedelemnek „köszönhetően”. Aki hozzánk betér, szakképzett kollégáinktól biztosan megoldást kap a kártevők ellen védekezéshez.

Beszter
NapiHami csoport - www.napihami.hu

Szólj hozzá